Jobba hos oss

Vill du bli en i vårt team? Delar du vår vision och tycker om att arbeta för nöjda kunder? Har du alltid som mål att göra ditt bästa för att möta kundens förväntningar? Tycker du som vi att säkerhet och effektivitet är viktiga värden i ditt dagliga arbete?

För oss är våra medarbetares kompetens och engagemang avgörande för vår framgång. Vi satsar därför löpande på utbildning och utveckling av samtliga medarbetare.  

Vi anser också att hälsa och gemenskap är viktigt och satsar därför på aktiviteter av olika slag för att främja detta. Till exempel ses vi på fritiden och spelar fotboll ihop, där RSG Ställningar AB står för lokalhyra. Det finns även ett gym på huvudkontoret att nyttja och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag. Varje år deltar även delar ur personalstyrkan i olika tävlingar, till exempel så har delar ur personalstyrkan senaste åren deltagit i Tough Viking. 

RSG Ställningar AB har även avtal med en naprapatklinik i Sundbyberg (där vårt huvudkontor är beläget) dit samtliga anställda har rätt att vända sig om ett behov uppstår. 

Är du intresserad av att veta mer om oss och lediga tjänster? Maila då oss på ansokan@rsgstallningar.se.