Tjänster

Ställningar

Vi erbjuder uthyrning och montering av alla slags ställningar till bygg- och industrisektorn. Detta för att våra kunder ska kunna bedriva en säker och effektiv produktion.

Vi jobbar ständigt med att göra ställningsbranschen säkrare och effektivare vilket har gjort att vi har god renommé och har gett oss många av våra nuvarande projekt.

Rope Access

Rope Access är perfekt för mindre arbeten på mycket svåråtkomliga platser där andra arbetsplattformar ej är möjliga eller alldeles för dyra. Våra utbildade rope access killar var alla yrkesmän inom olika byggområdet innan dom tog sina licenser för rope access arbeten. Detta medför ett kostnadseffektivt och yrkesmannamässigt utförande.

Brandtätning

Vi utför brandtätningar med bästa möjliga metod för att effektivt uppnå de brandtekniska kraven. Våra brandtätare har utbildning i bl.a. ESA 14 med stor erfarenhet att brandtäta i ställverksrum. Vi har även stor erfarenhet att brandtäta fuktiga och blöta områden t.ex. tunnlar, hamnar mm.

Byggservice

Byggservice är något vi brinner för. Att hjälpa kunden eller andra entreprenörskollegor på byggarbetsplatsen för att få en smidig framfart på projektet i stort går hand i hand med hur vi arbetar och tänker. Vi har utbildade yrkesmän inom en rad specialområden och hanterar de flesta arbeten t.ex. formspikning, spårning, montage, dörr, vägg, rivning, städning mm. Prata med oss hur vi ska lägga upp det.

Bygghissar, manskapsbodar m.m.

Vi kan erbjuda en helhetslösning med bygghissar, manskapsbodar, stängsel, larm, ID06 läsare m.m. .